Tel.:
+36 (52) 362 165
class="mailIcon" href="mailto:uh!pont!muezumiakscob!kukac!ofni">E-mail:
uh!pont!muezumiakscob!kukac!ofni
Cím:
4200 Hajdúszoboszló,
Bocskai u. 12.
HUN ENG
FacebookInstagramYouTube
Látogatóinknak Kiállítások Múzeumpedagógia Rólunk Hírek

Múzeumpedagógia

Felkészülés a foglalkozásokra

Foglalkozásainkról általában:

 

Múzeumpedagógiai foglalkozásainkat tanidőben tartjuk, de igény esetén (pl. táborozóknak) a nyári szünetben is van lehetőség a foglalkozásokon való részvételre. Figyelembe véve a korcsoportok sajátosságait, külön foglalkozásokat tartunk az ovisoknak, alsósoknak, felsősöknek, középiskolásoknak. Foglalkozásaink általános célja kiállításaink megismertetése és a múzeumban őrzött speciális tudás átadása játékos, kreatív feladatok vagy kézműves tevékenység formájában. Külön figyelmet fordítunk az ünnepek és jeles napok aktualitásaira, mert fontos számunkra a nemzeti-, egyházi- és néphagyományaink megőrzése és megismertetése a következő generációval. Szakképzett múzeumpedagógus kollégáink a folyamatosan megújuló foglalkozás-kínálat mellett igény szerint alkalmi, rendhagyó témákban is készséggel állnak a tanulók, iskolák rendelkezésére. Folyamatos, jó kapcsolatot ápolunk nem csak a helyileg illetékes tankerülettel és a város összes óvodájával és iskolájával, hanem a járás számos oktatási intézményével is, de szeretettel várjuk az ország távolabbi vidékeiről, és a határon túlról érkező csoportokat is!

 

 

Általános információk a foglalkozásokról: 

 

  • helyszín: 4200 Hajdúszoboszló, Bocskai u. 11., 12., 14.
  • időtartam: 45 perc
  • időpont: hétfőtől péntekig, 8:30 és 16:00 óra között bármikor (utolsó foglalkozás kezdési időpontja: 15.15)
  • létszám: 1 osztály (max. 35 tanuló)
  • ár: 500 Ft/tanuló (az ár magában foglalja a múzeumi belépődíjat, vagyis lehetőséget biztosít a kiállítások megtekintésére)
  • fizetési mód: készpénz/átutalás
  • a foglalkozásokra való bejelentkezést kérjük a kért időpont előtt 2 héttel, az alábbi elérhetőségek valamelyikén, munkaidőben (8:30–16:30) szíveskedjenek megtenni: 70/505-8297; bocskaimuzeum58@gmail.com (illetve, ha lehetséges, akkor muzeumpedagogia@bocskaimuzeum.hu) 
2024 © Bocskai István Múzeum Minden jog fenntartva
Készítette:
WebDeb.hu
xxxx